آیا تفکر در ذات برای همه ممنوع است!؟

12

سوال1559 :
با سلام آبا تفکر در ذات برای همه ممنوع است!
🌸🔆❄️بسم الله الرحمن الرحیم❄️🔆🌸
#پاسخ1559
🍀🔅🌟سلام علیکم🌟🔅🍀
🌻🍀🌱🌱🍀🌻
🔆🔅🌱برادر عزیزم! اعتقادات و اصول دین تقلیدی نبوده بلکه بایستی هر کس با برهان فطری خود به آن باور و یقین پیدا کند و گرنه تایید اصول عقاید و تقلید از نظر بزرگان هیچ لطفی در ساحت مقدس شرع مبین ندارد!
🔆🔅🌱هر گونه تقلید در اصول عقاید عین بی اعتقادی است، بنده ی خدا بایستی به نورانیت اعتقادات دلش را روشن سازد و گرنه منزلت هر فرد در برابر خورشید تابان عقاید ناب دیگران همچون چشم کوری خواهد بود که بهره ای از روشنایی نخواهد داشت!
🔆🔅🌱برادر بزرگوار مطالب علمی را از کانال علمی خارج نفرمایید! احترام علم در آن است که جزء در سبیلش طریق دیگری برایش اتخاذ نشود!
🔆🔅🌱بلندی تفکر به قامت فاکر است، هر چه اندیشه نماییم از قد و قواره ی خود بالاتر نمیتوانیم بپریم، این به بداهت بر هر کسی عیان است!
🔆🔅🌱نهایت افق اندیشه و عقل به اسماء حسنای الهی منتهی میشود یعنی خلق خدا چگونه تواند از خلقتش عدول کند؟!
🔆🔅🌱اسماء الهی غیر از ذات الهی است، لذا میتوان به صراحت بیان نمود که تنها عقل است که به اسماء اطلاع علمی دارد ، حتی فکر هم قامتش به فهم اسماء حسنای الهی که آفریده های خدا هستند، نمیرسد، چه برسد به ذات الهی. لازم به ذکر نیست که عقل غیر از فکر است!
🔆🔅🌱فکر آدمی مثل خود آدمی از مخلوقات الهی است اگر فکر در ذات الهی توان پرواز داشته باشد این امر به تحدید ذات اشارت خواهد نمود در حالیکه – سُبْحانَهُ وَ تَعالى‏ عَمَّا يَقُولُونَ عُلُوًّا كَبيراً –
🔆🔅🌱قرآن و عترت به هیچ وجه قصد فریب دادن ما را نداشتند و هر امری را به وضوح بیان داشته اند، اگر اذن تفکر در ذات ممکن بود به حتم مورد اشاره واقع میشد، به فرض محال اگر به لحاظ نفصان بعضی اندیشه ها این امر مسکوت بماند، شکستن این سکوت میبایست توسط حضرت صاحب العصر و الزمان سلام الله علیه واقع شود!

🌸🔅🌱 (7) ضَلَّتْ فِيكَ الصِّفَاتُ، وَ تَفَسَّخَتْ دُونَكَ النُّعُوتُ، وَ حَارَتْ فِي كِبْرِيَائِكَ لَطَائِفُ الْأَوْهَامِ (8) كَذَلِكَ أَنْتَ اللَّهُ الْأَوَّلُ فِي أَوَّلِيَّتِكَ، وَ عَلَى ذَلِكَ أَنْتَ دَائِمٌ لَا تَزُولُ (9) وَ أَنَا الْعَبْدُ الضَّعِيفُ عَمَلًا، الْجَسِيمُ أَمَلًا، خَرَجَتْ مِنْ يَدِي أَسْبَابُ الْوُصُلَاتِ إِلَّا مَا وَصَلَهُ رَحْمَتُكَ، وَ تَقَطَّعَتْ عَنِّي عِصَمُ الْآمَالِ إِلَّا مَا أَنَا مُعْتَصِمٌ بِهِ مِنْ عَفْوِك‏
الصحيفة السجادية، ص: 148 قسمتی از دعای 32

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.