اگر طبق فرموده ی شما خداوند به عبادت ما نیاز ندارد پس چرا همین یه مورد را از بنده خویش میخواهد و اگر به خاطر خود انسان است آیا نمیتوانست این نیاز انسان را طور دیگری برطرف کند کما اینکه خیلی ها خود را بی نیاز از این مسئله عبادت میدانند

13

سوال2040:
سلام مجدد خدمت استاد گرامی
جسارتا پیرو سوال قبلی که مربوط به هدف از خلقت انسان بود بنده مطلب و مطالبی که فرمودین رو مطالعه کردم و نتیجه ی کلی که دستگیرم شد هدف بندگی و عبادت خداوند است که البته مقداری از جواب این مسئله با عبادت و بندگی ناب و ریاضت کشیدن میسر است
چند مسئله پیش می آید و اون اینکه
1-اگر طبق فرموده ی شما خداوند به عبادت ما نیاز ندارد پس چرا همین یه مورد را از بنده خویش میخواهد و اگر به خاطر خود انسان است آیا نمیتوانست این نیاز انسان را طور دیگری برطرف کند کما اینکه خیلی ها خود را بی نیاز از این مسئله عبادت میدانند
2-هدف برای خود خداوند چه بوده که انسان را خلق کرده و چگونه به همچین نتیجه ای رسیده که باید انسانی خلق شود
3-چرا باید انسانی را خلق کند بعد بر اعمال آنها نظارت کند سپس مجازات کند؟ جسارت نباشد نعوذ بالله به قول ما سری که درد نمی کنه رو دستمال نمیبندن
4-اگر به قول شخص شما که فرمودید (درک این مطلب تنها با رسیدن به مقام بندگی ناب حاصل میشود)که تعداد این افراد اندک هستن با این حساب سایر انسانها که نمیتوانند این مقام را درک کنند این سوال همچنان برایشان بی جواب میماند؟؟!!
باز هم از استاد گرامی پوزش میخواهم که مطلب هنوز برایم جا نیفتاده
🌸🔆🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷🔆🌸
#پاسخ2040
🍀🔅🌷علیکم السلام🌷🔅🍀
🌷🔅🌱هدف از خلقت به معنای کلی را بایستی با دید فراگیرتر و کلی تر مورد توجه و دقت قرار دهیم نبایستی خلقت انسان را تمام خلقت در نظر بگیریم و چنین نباشد با هدف سنجی خلقت انسان به هدف خلقت برسیم! آنچه علت بسیاری از چراهاست همین محدود نگری به امر خلقت است!
🌷🔅🌱در ابتدای خلقت آن زمان بی زمانی که نه انسی بود و نه جنّ و فرشته و زمین و آسمانی، فقط اراده ی اولین خالق بی همتا بود و جلوه گری اسماء حسنای الهی، خلقت فقط جلوه ی آیات و نام نشان خدای یگانه بود و در آن هنگامه ی عظیم نه سوالی خلق شده بود و نه چرائی برای خلقت ایجاد شده بود، برای اینکه جایگاه چراها و پرسش ها بروزشان به بعدها برمیگردد!
🌷🔅🌱عبادت و بندگی انسان تمام هدف خلقت نبوده بلکه تنها کلاس آموزشی خاصی برای انس میباشد(ذاريات : 56 وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِيَعْبُدُونِ )
🌷🔅🌱چه بسا اشکال مختلف خلقت در خارج از کوی و کوچه ی کره ی زمین سیمای کاملا متفاوتی داشته باشد، نبایستی این شکل خاص عبادت در عالم دنیا ما را در تفسیر هدف از خلقت و عبادت و بندگی خدا، دچار خطا نماید!
🌷🔅🌱پس در ابتدای خلقت فقط نام و نشان خدا بود و بس، در برهه ی دیگر حوزه ی اختیار و گزینش به جان خلقت تزریق شد و جمال خلقت دگرگون شد، در پذیرش اختیار(اختیار داشتن) انسان مختار بود، و با اختیارش ساختار خلقت جلوه ای بدیع یافته و با خلقت عقل و جهل و فرمان اقبال و ادبار تار و پود خلقت رنگ دیگری به خود گرفت و این امر تداوم یافته تا به عرصه ی عالم دنیا رسید، حال کسی که بتواند این کتاب عظیم خلقت بطور تمام و کمال مطالعه نماید تا حدودی خواهد توانست که هدف نهایی خلقت را حدس بزند، بایستی صبور بود!
🌷🔅🌱آنچه حدس آن میتواند به واقع نزدیکتر باشد این است که در زنجیره ی خلقت آدمی پیش از انسانیت و آدمیت اش صنعت خاصی بوده که به انتخاب و اختیارش در عالم دنیا به شکل انسان و آدم خلق شده و چون با عهد و پیمان خاصی پا به این وادی نهاده بایستی قوانین اش را مراعات نماید، پس این مطلب که خدای علیم بخواهد کسی را با آفریدنش بهشتی و جهنمی نماید نظر قوی و کاملی نخواهد بود و میبایست دید خود را گسترش دهیم!
🌷🔅🌱همه ی موجودات علی الخصوص انسان چون بنده ی خدای احد و واحد هستند پس بلا استثنا ظرفیت و قابلیت رسیدن به جواب بسیاری از سوالات و اسرار و معما های خلقت را دارند! اما بایستی بخواهند و در جاده و مسیر رسیدن به اهداف و سوالات قرار بگیرند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.