اینکه حیات برزخی نقش تعیین کننده و موثر در ختم اعمال دارد، یعنی در حیات برزخی هم مثل این دنیا، میتوان تغییری در سرنوشت ابدی ایجاد کرد؟ یعنی حتی در برزخ هم فعالیت و کلاس درسی در پیش خواهیم داشت؟

10

سوال1788:
اینکه حیات برزخی نقش تعیین کننده و موثر در ختم اعمال دارد، یعنی در حیات برزخی هم مثل این دنیا، میتوان تغییری در سرنوشت ابدی ایجاد کرد؟ یعنی حتی در برزخ هم فعالیت و کلاس درسی در پیش خواهیم داشت؟ و توانایی تغییر در بهشتی یا جهنمی شدن؟
🌸🔆❄️بسم الله الرحمن الرحیم❄️🔆🌸
#پاسخ1788
🍀🔅🌟سلام علیکم🌟🔅🍀
🌻🍀🌱🌱🍀🌻
🔆🔅🌱همانطور که باعنایات به روایات صحیحه دستگیر میشود از کسانی که در طفولیت و یا به حال جنون و یا کری و لالی و یا در دورات فترت و .. بوده و مرده اند مجددا در برزخ از آنها امتحان اخذ خواهد شد و در معرض امتحانات و ابتلائات خواهند بود، به یقین از طفل به همان حال طفولیت و از مجنون در حال جنون و از کر و لال به حال کری و لالی و … اخذ امتحان معنی ندارد پس به حتم آنها تحت تعلیمات و معالجات مختلف قرار خواهند گرفت و بعد از تحصیل و معالجه و … مورد آزمایش و امتحان قرار خواهند گرفت. در واقع هر کسی که در دنیا نقصی موجه در دریافت معارف داشته باشد در آن دوران بستر برای تعلیم و تربیت او فراهم خواهد شد.
🌸🔅🌱 عنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع قَالَ: سَأَلْتُهُ هَلْ سُئِلَ رَسُولُ اللَّهِ ص عَنِ الْأَطْفَالِ فَقَالَ قَدْ سُئِلَ فَقَالَ اللَّهُ أَعْلَمُ بِمَا كَانُوا عَامِلِينَ ثُمَّ قَالَ يَا زُرَارَةُ هَلْ تَدْرِي قَوْلَهُ اللَّهُ أَعْلَمُ بِمَا كَانُوا عَامِلِينَ قُلْتُ لَا قَالَ لِلَّهِ فِيهِمُ الْمَشِيئَةُ إِنَّهُ إِذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ جَمَعَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ الْأَطْفَالَ وَ الَّذِي مَاتَ مِنَ النَّاسِ فِي الْفَتْرَةِ «1» وَ الشَّيْخَ الْكَبِيرَ الَّذِي أَدْرَكَ النَّبِيَّ ص وَ هُوَ لَا يَعْقِلُ وَ الْأَصَمَّ وَ الْأَبْكَمَ الَّذِي لَا يَعْقِلُ وَ الْمَجْنُونَ وَ الْأَبْلَهَ الَّذِي لَا يَعْقِلُ وَ كُلُّ وَاحِدٍ مِنْهُمْ يَحْتَجُّ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَيَبْعَثُ اللَّهُ إِلَيْهِمْ مَلَكاً مِنَ الْمَلَائِكَةِ فَيُؤَجِّجُ لَهُمْ نَاراً ثُمَّ يَبْعَثُ اللَّهُ إِلَيْهِمْ مَلَكاً فَيَقُولُ لَهُمْ إِنَّ رَبَّكُمْ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تَثِبُوا فِيهَا فَمَنْ دَخَلَهَا كَانَتْ عَلَيْهِ بَرْداً وَ سَلَاماً وَ أُدْخِلَ الْجَنَّةَ وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْهَا دَخَلَ النَّارَ.
الكافي (ط – الإسلامية)، ج‏3، ص: 248
🌷

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.