سوال1870 :
سلام علیکم
برخورد فرد شیعه و محب اهل بیت علیهم السلام (مثل ماهایی که در گروه های تلگرام حضور داریم)، با افرادی که مطالب سره و ناسره را آمیخته باهم ارائه میدهند، یا کسانیکه دانسته یا ندانسته، احادیث ساختگی ارسال میکنند، یا کسانیکه ادعای ارتباط با امام حی دارند، یا کسانیکه خود را مرتبط با منابع غیبی میدانند، یا کسانیکه به مرض کبر دچارند و امثالهم….
چگونه باید باشد؟ آیا چنین افرادی را میتوان با نرمش و ملاطفت اصلاح کرد؟
برخورد ائمه علیهم السلام با چنین افرادی چگونه بوده است؟
🌸🔆❄️بسم الله الرحمن الرحیم❄️🔆🌸
#پاسخ1870
🍀🔅🌟سلام علیکم🌟🔅🍀
🌻🍀🌱🌱🍀🌻
🔆🔅🌱بزرگترین گناه و معصیت در عالم شرک و کفر است؛ در عین حال بزرگترین تهمت در عالم نیز تهمت شرک و کفر است؛ پس بایستی در تکفیر و تفسیق کسی کمال دقت و احتیاط و اجتهاد را اعمال نموده تا به بزرگترین گناه تهمت عالم گرفتار نشویم؛
🔆🔅🌱اما دفاع از توحید بزرگترین دفاع عالم و مبارزه با هر گونه شرک چه نظری و چه عملی و مبانی آن بزرگترین جهاد عالم است!
🔆🔅🌱با خلوص و به قصد اصلاح و به نیت انجام وظیفه ی بزرگترین تکلیف بندگی بایستی از هیچ واکنشی هراس نداشته و تمام علم و فکر و شدت و حدّت حساب و مدیریت شده و سازنده را اعمال نمود!
🔆🔅🌱توجه نماییم که « خَيْرٌ مِنَ الْخَيْرِ مُعْطِيهِ وَ شَرٌّ مِنَ الشَّرِّ فَاعِلُه» همانطوریکه بایستی از شرّ با نهایت وجود بیزاری بجوییم از فاعل شرّ بایستی شدّت برائت افزون تر باشد و کسی در این راستا نبایستی حس رافت و عطوفتش مانع اصلاح و سد راه دفع شرّ شود چرا که اقدامش نوعی شراکت در عمل فاعل شرّ خواهد بود.
🔆🔅🌱اما زمانی که منتقد متوجه شود که خطا به سهو تحقق یافته بعد از آنی که خاطی خطایش را بپذیرد، میبایست میزان عکس العمل به تناسب شرایط تنظیم شود!
🌻🔅🌱الأحزاب : 53 …وَ اللَّهُ لا يَسْتَحْيي مِنَ الْحَقِّ …
🌷
🌸🔅🌱 قلِ الْحَقَّ وَ إِنْ كَانَ مُرّا