
«قَالَ علی عليه السلام الرَّاضِي بِفِعْلِ قَوْمٍ كَالدَّاخِلِ فِيهِ مَعَهُمْ وَ عَلَى كُلِّ دَاخِلٍ فِي بَاطِلٍ إِثْمَانِ إِثْمُ الْعَمَلِ بِهِ وَ إِثْمُ الرِّضَى بِهِ» گاها به خاطر برخی ارتباط های فامیلی مجبوریم در برخی مراسم شرکت کنیم که آیا این به معنی همراهی و خشنود بودن از اعمال آن ها است؟
سوال۲۰۷۶ :
سلام خدمت استاد بزرگوار جناب استاد در متنی که فرمودید:
«قَالَ علی عليه السلام الرَّاضِي بِفِعْلِ قَوْمٍ كَالدَّاخِلِ فِيهِ مَعَهُمْ وَ عَلَى كُلِّ دَاخِلٍ فِي بَاطِلٍ إِثْمَانِ إِثْمُ الْعَمَلِ بِهِ وَ إِثْمُ الرِّضَى بِهِ»
🍀
خشنود بودن به کار زشت مانند آن است که در آن کار همراهی کردیم و به دنبالش این سوال مطرح می شود که در مراسم عروسی اقوامی که رعایت حجاب و یا حلال و حرام خدا را نمی کنند و مجبور هستیم به لحاظ شرکت در مراسم خوشی اقوام حضور داشته باشیم و عرض تبریک بگوئیم که در صورت عدم شرکت ممکن است رشته های فامیلی گسسته شده و صله رحم قطع گردد آیا باز شامل این دسته از افراد می شویم که توضیح فرمودید ممنون می شوم اگر توضیح بفرمائید.
🌸🔆🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷🔆🌸
#پاسخ2076
🍀🔅🌷علیکم السلام🌷🔅🍀
🌷🔅🌱این قانون نبایستی فراموش شود: «هر صله ای که باعث قطع با ساحت حضرت ارحم الراحمین شود صله ای شوم خواهد بود»
🌷🔅🌱صله ی ارحام را با صله ی رحمان و رحیم و ارحم الراحمین مقایسه کنیم تا تکلیف خود را در باب صله ارحام در یابیم!
🌷🔅🌱توجه نماییم که صله ی ارحام به فرمان خدا و برای رضای خداست، اما معصیت و مراکز معصیت و آرام گرفتن در میدان معصیت و تسلیم محیط آلوده به معصیت شدن و سکوت و عدم اعتراض و عدم نهی از منکر شبیه رضایت به شرایط مذکور و یکی از اسباب ترویج و تقویت آن است!
🌷🔅🌱اما دامنه معنای حدیث شریف فراتر از آن است که به تصور آید،نبایستی به دل یا زبان و عمل حتی به لبخند و سکوت و به فکر و رای و برگ کاغذ و برگ نوشته و تکه کلام و حتی نیم قدمی در مسیر باطل و تایید و تقویت و صدیق آن ورود یافت. اگر چنین باشد سوخت و خون و ویتامین باطل خواهد بود و در تمام افعال و افکار و هجمه های شیطانی اش شریک کارش خواهد بود اما به جرمی سنگین تر و چند برابرش؛ و در نهایت به سلسله اصحاب جهل و شیطان زنجیر خواهد شد!
What is your opinion about this article?